Tvorba web stránok

5 dôvodov, prečo aktualizovať WordPress a pluginy

Tvorba úspešných web stránok

Webové technológie a tvorba web stránok je presne to čo nás baví a v čom sa vyznáme. Naše dlhoročné skúsenosti v danej oblasti a vášeň k web stránkam nám umožňujú vytvoriť stránky, ktoré potrebujete. Stránky vytvoríme presne podľa vašich požiadaviek.

Intuitívny redakčný systém pre jednoduchú úpravu obsahu

Pravidelne aktualizovaný a doplňovaný obsah je základným kameňom dobrej web stránky. Avšak nemusíte sa obávať, všetky požadované zmeny budete vedieť vykonať aj sami. Vaše webové stránky sa budú dať upravovať cez intuitívny redakčný systém, ktorý vám umožní vytvárať zmeny v obsahu stránok bez toho aby ste mali akékoľvek programátorské zručnosti a vedomosti.

Moderný a responzívny web dizajn

Odlíšte sa od svojej konkurencie moderným dizajnom vašich stránok, ktoré sa zobrazujú správne na všetkých typoch zariadení. V súčasnej dobe navštevuje webové stránky cez počítač už len približne polovica všetkých užívateľov. Zvyšné zobrazenia stránok sú prostredníctvom mobilných telefónov a tabletov. Držte krok s dobou a s vašou konkurenciu. My vám vaše stránky navrhneme tak aby sa zobrazovali správne na všetkých zariadeniach, čo zabezpečí pôžitok z ich používania pre všetkých ich návštevníkov. Responzívny web dizajn je taktiež jedným z kľúčových faktorov, ktoré pozitívne ovplyvňujú aj pozíciu stránok v internetových vyhľadávačoch ako je napríklad Google. Myslite a na užívateľov vašich stránok a dovoľte nám spraviť ich používanie príjemnejšie a intuitívnejšie.

Kompletná starostlivosť

Naše služby tvorbou web stránok nekončia. Neviete si poradiť s kúpou hostingu a domény? Potrebujte pomôcť s vytvorením a nastavením emailových účtov? Chceli by ste pravidelnú a profesionálnu starostlivosť o vaše web stránky? Radi vám zo všetkým pomôžeme a všetko vyriešime za vás.